Premie ramen, deuren en buitenschrijnwerk

Als je zowel de beglazing als het schrijnwerk vervangt, kan het buitenschrijnwerk in aanmerking komen voor een renovatiepremie van de overheid. Op de website van de overheid lees je hier meer over: Vlaanderen.be.

Bedrag

Het premiebedrag is afhankelijk van een aantal zaken en zal per woning verschillen. Het beste kun je de calculator op de website van de overheid gebruiken om een indicatie van de te ontvangen premie te krijgen.

Doe het niet alleen voor de premie

Je leest dit stuk over premies omdat je waarschijnlijk een manier zoekt om te besparen op nieuwe ramen. Maar vergeet niet dat niet alleen de premie je een voordeel oplevert. Nieuwe ramen die beter isoleren dan de oude ramen leveren sowieso voordeel op. Je energieverbruik zal namelijk behoorlijk dalen, wat uiteraard ook weer resulteert in lagere energiekosten. Zeker met de hoge energieprijzen kan dit zeer aantrekkelijk zijn en kan het je honderden euro's per jaar schelen. Wanneer je de exacte kosten wilt weten van jouw ramen kun je hier snel en eenvoudig raam offertes aanvragen.

Wat kosten ramen met/zonder subsidie?

Vergelijk het aanbod van experts in jouw regio en bespaar op de kosten door te kiezen voor de beste deal.

Gratis en vrijblijvend

Zie ook deze websites:
- Vlaanderen.be
- Premie-Isolatie.be